maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pikkusiskon uusi fleda

Pikkusiskon tukkaa oli viimeksi leikattu kesäkuun alkupuolella, joten taas oli aika tarttua saksiin. Värin olin laittanut jo pari viikkoa sitten ja se pysyi edelleen kirkkaanpunaisena. Muistin virkistämiseksi edellisestä hiusmallista ja siskon kasvoista kannattaa vilkaista kuvat kesäkuun postauksesta.

Tällä kertaa inspiraatiokuvana toimi tällainen netistä (viphairstyles.com) löytynyt kuva:



Kuvan pohjilta piirsin vielä paperille lopulliset suunnitelmat ja sitten leikkasin niiden mukaan. Valmis leikkaus näyttää tältä (ja siskon toiveesta meikittömät kasvot piilossa kököin muokkauksin):




Niskaan tein tällaisen jännän pikku yksityiskohdan.



Mitäs sanotte? :)

17 kommenttia:

  1. Todella upee tukka! Itekin haluisin jotain samantyylistä omalle tukalle xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja tervetuloa mun käsittelyyn, jos kiinnostaa ;)

      Poista
  2. Hienosti on leikattu tukka, mutta mielestäni toi kleeha tossa olsi saanut olla reilusti lyhyempi :)

    VastaaPoista
  3. Hei tota voisitko sä ehkäpä suunnitella mulle uuden hiusmallin..? Lähettäisin kuvia mun nykyisistä hiuksista ja vaikka naamavärkistäkin jos sitä tarvii suunnitteluun, niin sun s-postiin :D Oon yrittäny ettiä ties mistä mutta ei oikein mikään näytä hyvältä ja joten ajattelin että ku oot kampaaja niin osaisit suunnitella varmasti mulle sopivan!:D on mullaki ajatukset.. :D Mut tosiaan jos olisit niin kiltti ja sulla riittäis aikaa niin olis kiva juttu (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No periaatteessa voisin tottakai, mutta tuntuisi aika ilkeältä ajatukselta, että suunnittelen sulle jotain, minkä joku toinen kampaaja pääsee sitten toteuttamaan. :( Mielelläni sitten kuitenkin leikkaisin itse suunnittelemani tukan.

      Poista
    2. okei, ymmärrän hyvin :) mutta missä päin suomee asuitkaan? mietin että onko mulla mitään mahiksia päästä sun luo :D

      Poista
    3. Satakunnassa, Länsi-Suomessa asun :)

      Poista
    4. juu.. No ite asun Keski-Pohjanmaalla, että välimatkaa on.. Voi vitsi, ois ollu niin kiva jos oisit pystyny suunnitteleen ja leikkaan mun tukan ku sulla on mun mielestä niin hyvät suunitelmat ja tosi kaunista jälkeä :)

      Poista
    5. Kiitos kehuista! Jos joskus tulet tänne päin niin kerro. ;)

      Poista
  4. järkyttävää, tää oli muotia vuonna 2005

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo inspiraatiokuva on muuten vuoden 2012 muotia ;)

      Poista
  5. Ihana tukka :) Haluaisin itsekin jotain tuon inspiraatiokuvan kaltaista!

    Mutta voisitko auttaa hieman? Värjäsin vaalean tukkani ensimmäistä kertaa, punaiseksi. Nyt väri on haalistunut ruskeaksi ja tyvikasvua komea sentti enkä tiedä miten nyt pitäisi lähteä huoltamaan väriä :D Suoravärillä ajattelin värjäillä kahden viikon välein jatkossa, mutta se ei kuulemma tartu tyvikasvuun? Pitääkö siis värjätä erikseen kestovärillä tyvikasvu ja jos pitää, niin voiko samaa väriä käyttää montaa kertaa? Kun ei tyvikasvuun paljoa väriä tarvitse.. Vai olisiko mitään muuta päänahkaa ja hiuksia (ja rahaa) säästävää keinoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Periaatteessa sun tosiaan täytyy värjätä se tyvi kestovärillä ensin. Esimerkiksi siskon kanssa, jolla valkoinen tukka siis luonnostaan, värjään tyven aina kestovärillä ja useimmiten latvaa ei edes tarvitse värjätä, koska hän huoltaa jatkuvasti väriään KC Colormask Pepperillä (tehohoitoaine, jossa suoraväriä). Samaa kestoväriä ei voi käyttää montaa kertaa, jos sekoitat ne aineet heti. Jos laitat tuubista ja pullosta molemmista erikseen johonkin uuteen kippoon aina tarvittavan määrän, niin uskoisin että suljettuina tuubin ja pullon aineet säilyvät. :)

      Poista
  6. järkyttävää, koita tehdä jotain muun mallisia leikkauksia hiuksiin :( tollaset ei pue ketään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei taida olla ihan ainoa leikkaamani hiusmalli. :D

      Poista