torstai 12. heinäkuuta 2012

Paris Can do it!

Nyt pääsee esittelyyn eilisen Porissa shoppailujen saalis. H&M:ltä ei lähtenyt alehinnoin tällä kertaa mukaani kuin kahdet alushousut, joita en ajatellut teille vilautella. ;) Normaalihintaisena ostoskoriini päätyi kaksi ihanaa ja niin mun näköistä tuotetta:


Pitsitoppi painijanselällä kustansi 9,95 euroa. Ihmisellä ei voi koskaan olla liikaa mustaa pitsiä, eihän? ;)


Ah, musta nahka (tai tässä tapauksessa tekonahka) rakkauteni. <3 Liivi rokotti kukkaroani 29,95 euron verran, mikä vähän kirpaisi, mutta toisaalta, olisin katunut aivan järjettömästi jos olisin jättänyt tämän upeuden kauppaan!


Gina Tricotissa oli korut -75% alessa, joten näille ei jäänyt hintaa nimeksikään. Kukkakorvikset maksoivat 1,99 euroa, pääkallosormus 2,49 euroa ja kolmen sormen sormus 3,24 euroa.


Meikäläisen suosikkikauppa Glitter tarjosi myös seinällisen koruja samaan -75% alennushintaan. Niitti-timantti-ranneke oli 1,5 euroa ja pelkistä niittikoristeista koostuva ranneke 1,20 euroa.

Vaatteiden ja korujen lisäksi päätin vihdoinkin kotiuttaa erään tuotteen, jota olen himoinnut jo puolisen vuotta. Nimittäin Paris Hiltonin Can Can -tuoksun. Vaikka en Parista juuri muuten fanita, niin hänen tuoksujaan suorastaan rakastan. Mulla on ollut kaksi kertaa aiemmin jo Parisin tuoksu nimeltä Heiress.

todofem.com
Ekan kerran ostin Heiressin pitkään harkittuani ja käytyäni useita kertoja sitä tuoksuttelemassa ja suihkuttelemassa. (Tuoksuhan muuttuu eri ihmisten iholla usein erilaiseksi, joten kannattaa aina testata iholle ennen ostopäätöstä, ettei tule ikäviä yllätyksiä myöhemmin.) Kun ensimmäinen Heiress alkoi olla finaalissa, sain eräältä ihanalta ystävältäni lahjaksi uuden pullon! Sen loputtua olen todella kaivannut käyttämieni halpojen eau de toilette -tuoksujen sijaan uutta Hiltonia, nimittäin tätä myöskin moneen kertaan nuuhkimaani ja kokeilemaani Can Cania.


Can Can ja Heiress ovat molemmat mielestäni aivan ihanan makeita ja tyttömäisiä kukkaistuoksuja. Ehkä sitä ajattelisi, että tällaisen mustaan pukeutuvan lävistetyn ja tatuoidun tyypin pitäisi tykätä joistain vähän enemmän asennetuoksuista, mutta sanonpa vaan, etten ole vielä ainakaan törmännyt Parisia voittaneeseen. ;)


Sokoksen sivuilla kuvaillaan Can Can -tuoksua näin: "Leikkisä ja flirttaileva kukkais-hedelmäinen tuoksu. Ensituoksussa on klementiinin kukkia, cassista ja nektariinia. Tuoksu syvenee orkidean- ja appelsiininkukista sekä pehmenee lopuksi myskistä ja ambrasta." Itse en ehkä olisi kaikkia mainittuja tunnistanut, mutta hehkutuksestani voi varmasti päätellä, että tästä mä tykkään - ja paljon!


Can Can -tuoksun kotiutin Sokokselta ja 30 millilitran pullo maksoi 32 euroa.

Mitä piditte ostoksistani ja mitkä ovat teidän suosikkituoksujanne? :)

4 kommenttia:

  1. Mun lempparituoksuttimet on Christina Aguileran tuoksut. On 2 eri tuoksua hyllyssä ollut jo muutaman vuoden. On parhautta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan selkeesti siis jakauduttu eri leireihin: sä oot Christinan kanssa ja mä Parisin ;DD

      Poista
  2. Aivan ihania ostoksia! Rakastan tota mustaa pitsitoppia ja kaikki koruja :D Etenkin noi kukkakorvikset<3

    VastaaPoista