maanantai 2. heinäkuuta 2012

Karvaisia kavereita

Kävin eilen kotikotona (eli lapsuudenkodissani) ja innostuin jälleen kerran kuvailemaan elukoitamme. Tällä hetkellä meillä on valtava kissakatras, kaksi hevosta ja koira. Huomaa, että oli lämmin päivä, kun kaikki kissat makoilevat varjopaikoissa. Hevoset sen sijaan tulivat innoissaan kerjäämään herkkupaloja poseeraamaan kameralle.







Repesin niin noille takana olevan pennun törröttäville tassuille. :D




Huomasitko, että kahdessa edellisessä kuvassa oli eri kissat? :D



Loppukevennykseksi huonolaatuinen vahinkolaukaus:


"Se tunne, kun tajuat, että takanasi on tyyppi, josta juuri puhuit potaskaa."

14 kommenttia:

  1. Mulla olis semmonen kysymys, että osaisitkohan näin netin välityksellä neuvoa mua :) Mulla on siis hiuksissa semmonen hassu kohta, joka takkuuntuu _aina_. Tai se on semmonen karhee ja sitä ei oikein saa harjattuakaan ja se on "pystyssä". Mitähän se kaipais? Se on viel tosiaan lyhennettyä, tai niinkuin kerrostettua, ja ei siihen oikein olis pitänyt mun käsityksen mukaan vaikuttaa se viime kesän vaalentaminen. Tällä hetkellä siis hiukset on punaiset ja pääasiassa värjään suoraväreillä. Ja olen käyttänyt esim. xz:n tehokosteuttavaa hoitista, ei vaikutusta.. Kiitti :) -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin kovasti olla avuksi, mutta näkemättä tilannetta on aika vaikea sanoa. Onko kohta takaraivolla tai muuten sellaisessa paikassa, että se hinkkaantuu tyynyyn nukkuessa? Tai onko se pyörteen kohdassa (tuosta pystyssä olemisesta tuli mieleen)? Onko siis ainoastaan sitä kohtaa vaalennettu vai koko tukkaa? Jos vain sitä on vaalennettu, niin varmasti siksi kuiva. Tai onko juuri sitä kohtaa vaalennettu joskus paljon aiemmin, vai kuinka lyhyt se on? Vinkiksi, että 10-15 senttiä pitkä kohta on noin vuoden vanhaa hiusta. Vastailepa näihin, niin yritän auttaa vielä. :)

      Poista
  2. R.I.P. Juniori 22.3.2010-3.7.2012 :'(

    VastaaPoista
  3. saanko laittaa näitä petsieen? (:

    VastaaPoista
  4. Ihania eläimiä! Kissat on kaikki sulosia, eritoten toi harmaa :)

    VastaaPoista
  5. Se kohta on tuossa ohimolla, tai tavallaan sitä pidempää etuhiusta. JA ei oo pyörrettäkään siinä kohdalla, ja yleensä nukun kyllä toisella kyljellä.. Ja siis tein värinpoiston kyllä kaksi kertaa koko hiuksiin kahden päivän sisällä viime kesänä, ja tuo kohta on juurikin ehkä sitä 15cm luokkaa, eli silloinhan se olisi ollut ihan lyhyttä tai juuri kasvamassa viime kesänä? Mun hiusten kasvu tosiaan on juurikin sen 1cm luokkaa kuussa. Ja kun tämä ongelma alkoi vasta tässä keväällä.. Toivottavasti nämä nyt vielä selvensi :)
    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleenkin totean, että näkemättä tosi vaikea sanoa, mikä siinä voisi olla ongelmana. En taida valitettavasti osaa auttaa, mutta kannattaa varmasti kysyä kampaajalta, joka voi katsoa ja tunnustella hiusta ja keskustella kanssasi samalla. :)

      Poista