maanantai 21. toukokuuta 2012

Villiintymisiä

Hitusen tullut viime aikoina taas poikkeiltua kirpparilla. Tässä muutamia tekemiäni löytöjä. Ensinnäkin raidallinen löysä t-paita kivoin yksityiskohdin, alunperin KappAhlista ja kustansi muistaakseni kaksi euroa.




Perusmusta kaulahuivi vielä uupuikin mun huivivalikoimista. Tämän hinta oli kolme euroa.


Musta löysä paita, jossa selkämyksessä tosi kivannäköinen napitus. Tästä kuten huivistakaan ei selviä alkuperäinen ostopaikka, koska laput on leikattu irti. Paidan hinta oli neljä euroa.



Mielettömän kiva tekonahkainen bolero on alunperin Seppälän lastenosastolta, mutta istuu kuin hansikas. Boleron hinta oli kolme euroa.


H&M:n lörttötopissa on edessä kuva ja takana raitaa sekä kiva painijanselkä. Toppi kustansi kolme euroa.



Farkkubiker oli mieletön löytö, hintalappukin oli edelleen kiinni! Vero Modan hintalapussa luki 39,95 euroa ja sen päälle liimatussa kirpparihinnassa 15 euroa, käy! ;) Takissa on edessä hakanen, joten sen saa halutessaan kiinnikin.



Nämä korkeavyötäröiset farkkushortsit ovat olleet yksi lempparein ostos aikoihin ja ne vilahtivatkin jo eräässä aiemmassa postauksessa. Shortsit ovat tosiaan Vilan ja niissä oli kiinni kolmen euron hintalappu. Kotona shortseja sovitellessani satuin työntämään käteni taskuun ja vedin sieltä samalla ulos edellisen kirppishintalapun. Shortsit ovat olleet myynnissä Hietsumarketin kirppiksellä Helsingissä viitosella, aika hauskaa! :D




Mustat shortsit ovat alunoperin ostettu H&M:stä ja nyt hintalapussa seisoi kaksi euroa.



Päällä oli tänään myös yksi uusi kirpparilöytö, Gina Tricotin musta kimalteleva paita, jonka ostin kahdella eurolla. Sen kanssa yhdistin Onlyn shortsit ja Seppälän kuviosukkikset. Jalassa olivat Halpa-Hallin jo useammassa postauksessa vilahtaneet tennarit, nyt ne eivät päässeet kuvaan asti. Kerrankos sitä julkaisee tällaisen teinipeiliposenkin tässä blogissa, kun kaikki hovikuvaajat viilettivät ympäri kaupunkia. :D


Vielä lähikuvaa asun matskuista:


Kivaa viikkoa kaikille! :)

1 kommentti: