torstai 24. toukokuuta 2012

Paljastuksia hymyn takaa

Mitähän tämä hymy kätkee sisäänsä?


No, sehän on tietysti meikkipussini, josta löytyy tuotteet, joiden avulla minusta tulee minä! :)


Meikkipohja on minulle hyvin tärkeä, koska vaikkakin ihoni on hyvässä kunnossa, se punoittaa todella helposti. Niinpä levitän ensin luottotuotteeni, Lumene Natural Code -meikkivoiteen sävyssä 10 Vanilla. Tämä on muuten samalla ainoa löytämäni opiskelijan kukkarolle sopiva meikkivoide, joka on tarpeeksi vaalea kalpealle iholleni. Olenkin siis käyttänyt tätä samaa meikkivoidetta jo useita tuubillisia.


Meikkivoiteen levityksen jälkeen on vuorossa peitevoide, jota laitan varsinkin nenän ja poskipäiden alueille, koska ne ovat kohdat, jotka helpoiten alkavat ihossani punoittaa. Tämän Lumenen peitevoiteen löysin taannoin alekorista, enkä tiedä, tehdäänkö tällaisia enää. Tämä on kuitenkin ollut todella loistava tuote, joten jos en löydä toista samanlaista, on selkeästi vuorossa O.P.M. eli Operaatio Peitevoiteen Metsästys.


Seuraavaksi vuorossa on puuteri. Rimmelin Stay Matte on myöskin luottotuotteeni, luonnollisesti sävyssä 001 Transparent, joka onkin varmasti vaalein löytämäni puuteri. Lisäksi tässä tuotteessa on mahtava hinta-laatu-suhde ja se pitää kasvot mattaisina todella pitkään. L'Oréalin Glam Bronze -aurinkopuuteri on selvästi meikkipussini hintavin tuote, mutta se on myös ainoa löytämäni tuote, joka antaa iholle The Hehkun. Menossa on jo ainakin neljäs tällainen aurinkopuuteri, sillä tämä on vaan yksinkertaisesti paras!


Voimakkaat mustat silmänrajaukset ovat osa persoonallisuuttani. Ne ovat kuuluneet päivämeikkiini n. 15-vuotiaasta asti eli aika pitkään! Niin pitkään kuin voin muistaa olen käyttänyt tätä samaa Rimmelin Exaggerate Eye Lineriä, koska tässä on paras tussinkärki, mihin olen törmännyt. Toki onhan näiden vuosien aikana voinut tulla muitakin yhtä hyviä, mutta tätä luottotuotetta ei vaan ole mitään syytä vaihtaa. Ripsarina mulla on tällä hetkellä Rimmelin Scandal Eyes Mascara, joka on ihan kelpo ripsiväri, mutta siihen se sitten jääkin. Ripsari onkin se, mitä kaikkein useimmiten vaihtelen, koska mitään järisyttävää ei ole koskaan vielä tielleni sattunut. Kulmakynäntynkäni on Lumenen Natural Coden ja myöskin ensimmäinen kappale tällaisia kyniä käytössäni. Sävy on todella hyvä kylmänruskea. Jostain kumman syystä tuntuu, että monissa kulmakynissä on hieman punertava sävy, mitä en voi käsittää. Siksipä ostan luultavasti seuraavaksi joko samanlaisen tilalle (jos näitä edes enää myydään, ei mitään maailman nopeimmiten kuluvaa tavaraa nimittäin... :D ) tai sitten yritän löytää jostain yhtä hyvän värisen kynän.


Huulikiiltosuosikkini on tällä hetkellä Lumene Natural Code Smile Booster sävyssä 4 Frosty Berry, niin kuin saatoitte eräästä aiemmasta postauksestani jo bongatakin... ;) Tämä on tosi kivan värinen huulilla, sopivan tahmainen ja maistuu namilta. Tykkään!


Luomiväri ei yleensä kuulu jokapäiväisiin meikkirutiineihini, mutta silloin kun on sellainen olo, että sitä haluan sutia, on käytössäni nykyään useimmiten tämä ADEN Cosmetics -merkkinen ihana aivan jäätävän runsaspigmenttinen luomiväri sävyssä Terracotta Melange No. 10. Tätä voi käyttää joko kuivana tai märkänä ja se kestää luomilla tosi hyvin. Sävy on ihan mieletön, wow!

Siinäpä minun meikkipussini sisältö. Nyt ei muuta kuin tuoteostoksille ja yrittämään Hannaksi Hannan paikalle... ;)

7 kommenttia:

  1. kuvasitko noi mekon päällä? :D

    VastaaPoista
  2. Mä ostin juuri tuollaisen samanlaisen ripsarin kuin sulla! :D mutta en ole vielä kokeillut sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. :D Mä haaveilen ripsipidennyksistä - taas! <3

      Poista
  3. Mulla on tota samaa Lumenen peitevoidetta, tai ainakin on kovin samannäköinen ja takana on lähes samat tekstit. On kyllä hyvä tuote. :)

    t. Isoin systerisi

    VastaaPoista
  4. http://kirppis2hand.blogspot.com/2011/12/lumene-double-stay-mineral-meikkivoide.html

    VastaaPoista