lauantai 19. toukokuuta 2012

I raised my fist!

Eilen oli mahtava päivä! Ensinnäkin töistä kotiin tullessani ovimatolla lojui kirjekuori, josta paljastui tällainen paketti:


Paketista kuoriutui jotain nahkaista ja kimaltelevaa... Nimittäin Mou Mou -blogin arvonnassa voittamani Cango & Rinaldi -avaimenperä!



Todella kaunis avaimenperä, joka pääsee haastavaan testiin avainnipussani tästä päivästä alkaen. Saa nähdä, pysyvätkö kristallit mukana menossa! Raporttia varmasti tulossa myöhemmin aiheesta. :)

Avaimenperää hetken ihasteltuani ja muuten pikaisesti valmistauduttuani oli aika startata kaveriporukkamme auto (laina-auto siis tietysti ;) ) ja kääntää nokka kohti the Helsinki Cityä. Matka sujui rattoisasti läpän lentäessä ja innolla illan kohokohtaa odotellessa.


Illan kohokohta oli siis luonnollisesti pääsy Club Venueen ja siellä Angerfistin esiintyminen.


Paikalla on oltu! Olin varmaan ainoa, jonka leima pysyi aina tähän aamuun asti kädessä. Muiden huuhtoutui varmastikin hien virratessa pois, mulla oli kätevät suojahanskat... ;)


Tapahtumaan ei saanut viedä järjestelmäkameroita, joten illan kuvasaldo jäi naurettavan heikoksi. Tämän kuvan illan tähdestä lainasin eventful.com -sivustolta, mutta voin kertoa, että kuva voisi yhtä hyvin olla eilisillaltakin. Angerfist kun aina esiintyy maski kasvoilla ja huppu päässä. Eilen päällä oli jopa tuo sama (tai ainakin samannäköinen) huppari. Keikka oli aivan mahtava! Tunnelma oli todella katossa ja allekirjoittanut kavereineen tamppasi ja pui nyrkkiä raivokkaasti eturivissä. Kyynärpäästäkin tuli pari kertaa saatua kylkeen ja säälittävä yritykseni napata kuvaa kännykällä päättyi siihen, että jonkun nyrkki heilahti temmaten kännykän kädestäni ja siellä sitten konttasin sitä ihmismerestä lattialla. :D Voin kertoa, etten ole elämässäni varmaan ikinä hikoillut niin paljon kuin tuolla pomppiessa. Hyvää musiikkia, hyvää seuraa, hyvä pieni humalatila ja hyvä fiilis, voiko sitä ihminen enempää toivoa perjantai-illaltaan?


Se hyvä pieni humalatila hiukan ehkä kuvastuu allekirjoittaneen silmistä... ;) Mutta tässä jokatapauksessa keikka-asu. Toppi on Onlyn, mutta kirppiksen kautta vaatevarastooni päätynyt. Shortsit olen itse (!!!) tuunannut kirppikseltä ostamistani Seppälän farkuista. Sukkahousut on luultavastikin Cittarin, mutta nekin olen ihan omakätisesti laittanut hiukan baariystävällisempään kuosiin. Järkeilin nimittäin ennen keikkaa, että miksen rikkoisi sukkiksia jo valmiiksi, kun kuitenkin noin 99,9 prosentin todennäköisyydellä ne kuitenkin onnistun hajottamaan. Tennarit on ne tutut Halpa-Hallin ja biker Lindexin. Laukkuna toimi tuollainen kirppislöytö, jonka alkuperästä ei ole harmaintakaan haisua. Ne suojakäsineeni eli aivan ihanat pitsihanskani on Seppälästä bongattu. Love them. <3

Keikan jälkeen ajoimme vielä takaisin kotiin ja nukkumaan taisin mennä kuuden maissa tänä aamuna. Mieletön päivä, kiitos siitä kuuluu ensisijaisesti Angerfistille! You really made my day!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti