keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Elämäni aakkostettuna

AURINKO. Valoa ja lämpöä, voiko ihminen enempää pyytää?

BLACK IS THE NEW BLACK. Jotakin, josta on jo nyt tullut jotain uskomattoman tärkeää minulle ja toivottavasti myös kiinnostavaa luettavaa teille muille.

COLOUR ME! Ensimmäinen blogi, jota aloin aktiivisesti seurata. Olen vuosia seurannut sitä ja monia muitakin blogeja. Niiden lukeminen kuuluu yhtä lailla rutiineihini kuin syöminen ja nukkuminenkin.

DIGIBOKSI. En katso juuri mitään ohjelmia tv:stä niiden esitysaikaan vaan tallennan kaiken boksille ja katson juuri silloin kun huvittaa. Boksillani on tälläkin hetkellä 173 tallennettua ohjelmaa tai elokuvaa.




ELÄMÄ. Joskus elämä on. Pyrin kuitenkin siihen, että useimmiten lausetta voisi jatkaa jollakin positiivisella sanalla.

FELIX. Lempparein kissa ikinä. Hassu sokea ja maailman ihmisystävällisin kolli, joka mm. söi suklaata ja salmiakkia.

GLITTER. Olen aikamoinen harakka, tykkään kaikesta mikä kimaltaa.

HIUKSET. Tarviiko tähän edes selittää mitään? Intohimon ja rakkauden kohteeni, jatkuvien ahaa-elämysten tuottaja, loppumaton oppimisen lähde.




ITSENSÄ ARVOSTAMINEN. Jotain äärimmäisen tärkeää, jota yritän kovasti opetella.

JÄÄTELÖ. Yksi lempiherkuistani. Olen todellinen herkkusuu, kaikki makea kelpaa!

KAMPAAJA. Valmistun vuoden päästä parturi-kampaajaksi ammattikoulusta ja olen tehnyt nyt vuoden näitä töitä.

LILMU. Edesmennyt oma hevoseni, jonka kuoleman jälkeen hevosharrastus ei ole tuntunut enää ikinä samalta kuin ennen.



MUSIIKKI. En osaa laulaa enkä soittaa, mutta onneksi musiikkia kuunnellakseen ihmisen ei tarvitse olla musikaalinen. Musiikin kuuntelu on tärkeä osa elämääni, musiikki soi aina kotona ja töissä!

NAURAMINEN. Minulla on jo vuosia ollut naururyppyjä, mikä kertoo varmasti minusta aika paljon. Nauru kumpuaa minussa useimmiten huonosta huumorista, kaksimielisyyksistä tai tilannekomiikasta.

OMA KÄMPPÄ. Tarvitsen omaa tilaa ja aikaa. Oma kämppä (huom. vuokralla oleva asuntoni, jossa asun yksin siis) on turva- ja pakopaikkani, jossa saan tehdä mitä ikinä haluan.

PERHE. Ilman perhettä en pärjäisi. Olen onnellinen, kun on paljon sisaruksia ja aina ollut vilinää ja vilskettä kotona.



QU'EST-CE QUE C'EST? Opiskelin ranskaa yläasteella kaksi vuotta, lukiossa kolme vuotta ja yliopistossa pari kurssia. Ranskan lisäksi olen lukenut saksaa, englantia ja ruotsia.

RAKKAUS. Ilman rakkautta ei voi elää. <3

SHOPPAILU. Rentouttavaa, ihanaa, innostavaa, parasta!

TIETOKONE. Vietän suuren osan vapaa-ajastani koneella, ehkä liikaakin.



UNELMOINTI. Unelmointi on ihanaa ja unelmien toteuttaminen jotain vielä parempaa.

VAATEKAAPPI. Jotain, mikä pursuilee lattialle asti, mutta samalla jotain, missä ei välillä ole sitten mitään päälle puettavaa. Sinne tulee jatkuvasti uusia asukkeja ja samalla vanhat laitetaan kiertoon.

WOLVERINE. Hellittelynimeni uskolliselle mustalle ratsulleni Volvolle.

XYLITOLI. Muutama vuosi sitten aloin toden teolla pitää huolta hampaistani, kun tajusin, miten inhottavia hammassäryt voivat olla. Purkkaa tulee jauhettua tosi usein!

YLLÄTYKSET. Rakastan sitä, kun minut yllätetään, mutta sitäkin enemmän nautin siitä, kun saan iloisella tavalla yllättää jonkun toisen ihmisen.




ZUMBA. Ainoita urheilulajeja, joihin maailman epäurheilullisin, rytmitajuttomin ja kömpelöinkin ihminen (=minä) jää välillä koukkuun.

ÅKE. Ruotsinkielinen nimi, johon voi törmätä esimerkiksi kaksikielisessä kaupungissa, Vaasassa. Asuin Vaasassa kolmen vuoden ajan ja tykkään edelleenkin kovasti kyseisestä kaupungista.

ÄIDINKIELEN OPETTAJA. Haaveammattini ainakin yläasteelta asti. Opiskelin alaa kolme vuotta yliopistossa ja valmistuin humanististen tieteiden kandidaatiksi.

ÖRVELTÄMINEN. Baareissa käyminen on kivaa, juominen rentouttavaa ja örveltäminenkin joskus sallittua, kunhan ei aiheuta vahinkoa itselleen tai muille.

1 kommentti: