tiistai 15. toukokuuta 2012

Astetta pöllömpi asu

Tänään oli taas koulupäivä. Vähiin käyvät nekin ennen kuin loppuvat, enää kaksi ensi viikolla ja päätöspäivä reilun parin viikon päästä. Sitten koittaa kauan odotettu kesä! Kesä on ehdottomasti lempparivuodenaikani. Inhoan yli kaiken kylmää ja pimeää, joten koko vuosi kuluukin aina kesää odottaessa ja sitten kun se vihdoinkin tulee, siitä 100% nauttiessa. Jäätelö, mansikat, aurinko, valoisat yöt, lauantaitorit, huvipuistot, festarit, terassit, rannalla makaaminen, laiskat lomapäivät ja kiireiset ihanat työpäivät - ne kuuluvat kesään. Sitä odotellessa päivän asua:


T-paita on Hennesiltä, shortsit mieletön kolmen euron (luitte oikein, kolmen euron) löytö kirppikseltä ja alunperin ne ovat Vilan. Sukkikset Cittarista ja tennarit Halpa-Hallista.


Erivärisilmäinen Hanna tässä terve! Oikeasti muuten sellaiset ihmiset ovat mielestäni erittäin kauniita, joilla on keskenään eriväriset silmät tai esimerkiksi toisessa silmässä erivärinen pilkku.


Earcuff on Glitteristä ostettu. Tuon tragukseni otin viime syksynä Hiusfestivaaleilla Tampereella. Aika ilkeännäköinen muuten tässä kuvassa tuo sen vieressä oleva patti, yleensä se on ihonvärinen, mutta jostain syystä hiukan ilmeisesti ujosteli ja punastui kuvaa otettaessa. Huomatkaa muuten tuo traguksen vieressä oleva kahden luomen yhdistelmä, joka näyttää hiukan sydämeltä. :)


Pöllökorun kohdalla muistini tekee tepposet, en ole ihan varma, kotiutinko pöllöseni aikoinaan JC:stä. Suloinen se on joka tapauksessa, mistä sitten ikinä onkin tullut.


Kynnet lakkasin eilen ensin mustalla ja sitten lisäsin päälle hopeisen ns. kraklaavan lakan, joka tekee lakasta siis halkeilevan näköisen. Tämä on niin minua! :)

Sellaista asua tähän tiistaipäivään. Mitäs piditte?

2 kommenttia: